Bedre sent end aldrig! Her kommer opskriften på Jyttes lækre dessert til sommerfesten:
Tilberedningstid: ca. 1 time, skal tilberedes i forvejen
8 - 10 personer
Bund:
Knuste makroner
Mandelflager eller hakkede mandler
Chokolademousse:
200 g mørk chokolade
1 dl stærk kaffe
2 æggeblommer
5 dl piskefløde
1 dl rosiner
½ dl rom
Pynt:
2 - 3 kiwifrugter
1: Sæt rosinerne i blød i rom. Lad dem stå et par timer
2: Riv eller hak chokoladen. Smelt den i den varme kaffe. Lad afkøle. Rør æggeblommer i. Pisk fløden og vend den i massen. Vend forsigtigt de afdryppede rosiner i. Hæld de knuste makroner og mandler i en springform (diameter ca. 25 cm). Kom moussen ovenpå. Stil desserten i fryseren i 1 - 2 timer inden serveringen. Hvis man laver desserten længere tid i forvejen og opbevarer den i fryseren, skal den tages ud 1 time før, den skal spises.
3: Pynt med kiwifrugter
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar